Duuk

Duuk

Waarom deze blog...

Sinds 5 december 2016 staat onze wereld op zijn kop. Duuk, onze kleine spring in het veld, heeft de diagnose ALL gekregen. De afkorting voor Acute Lymfatische Leukemie. Sinds eind april 2017 weten we dat hij in de 3 jarige Medium Risk-groep valt.

Om het voor ons zelf simpel te houden, schrijven we op deze blog zo nu en dan (misschien wel elke dag, misschien wel eens per week....of misschien nog wel minder) over het behandeltraject van Duuk. Ook is het gewoon lekker om even je hoofd leeg te kunnen schrijven.

Heerlijk weekend achter de boeg!

UpdatesPosted by Debby 30 Jan, 2018 21:23:12
Deze blog bevat een video. Ik raad daarom aan de blog te openen in desktop versie!

We zijn weer een week verder! Vorig weekend mochten we een lang weekend naar de Efteling! Een kadootje die ons gegund werd waar we enorm dankbaar voor zijn! Voor de mensen die het leuk vinden, foto's en filmpjes zijn te zien in een filmpje hier onder. We konden duidelijk merken dat Duuk net een transfusie heeft gehad. Hij voelde zich erg goed het weekend en heeft onwijs genoten. Net als wij allemaal natuurlijk!

<3

Gister was het weer donderdag chemodag. Duuk zijn bloedwaarden waren goed genoeg voor een nieuwe gift MTX. Ook heeft hij weer pentamidine gekregen en kan hij wat dat betreft weer 4 weken door. Volgende week donderdag weer UMCG. Dan staat naast dexa, vincristine en mtx ook weer asparaginase op het programma. En Duuk moet dan naar de slaapdokter (of -mag- want hij heeft er heel erg zin in...) voor een lumbaalpunctie en beenmergpunctie.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.