Duuk

Duuk

Waarom deze blog...

Sinds 5 december 2016 staat onze wereld op zijn kop. Duuk, onze kleine spring in het veld, heeft de diagnose ALL gekregen. De afkorting voor Acute Lymfatische Leukemie. Sinds eind april 2017 weten we dat hij in de 3 jarige Medium Risk-groep valt.

Om het voor ons zelf simpel te houden, schrijven we op deze blog zo nu en dan (misschien wel elke dag, misschien wel eens per week....of misschien nog wel minder) over het behandeltraject van Duuk. Ook is het gewoon lekker om even je hoofd leeg te kunnen schrijven.

Gelukkig nieuwjaar!

UpdatesPosted by Debby 26 Jan, 2018 11:11:37

Ik zou beginnen met de beste wensen, maar tot wanneer mag dat eigenlijk nog? Afgelopen week is Duuk uit logeren geweest bij opa en oma Twister in Delfzijl. Nieuwjaarsdag gingen we richting het hoge noorden. Duuk zijn grote broer, Chris, en Ravi en Robyn waren ook mee. 's Avonds hebben we nog wat vuurwerk afgestoken en gegourmet met zijn allen.

Ik ben woensdag weer vertrokken met de andere kids en Duuk bleef tot zaterdag. Opa en oma zijn donderdag met hem naar het UMCG. Alles was goed, hb wel wat aan de lage kant dus even afwachten of het gaat dalen of steigen. Ik houd rekening met een transfusie de volgende dagbehandeling.

Zaterdag was ons kereltje weer thuis. Laatste weekend van de vakantie. En vandaag weer een ochtend naar school geweest. Hopelijk volgen er vanaf nu alleen nog maar van deze "prietpraat"-berichtjes!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.