Duuk

Duuk

Waarom deze blog...

Sinds 5 december 2016 staat onze wereld op zijn kop. Duuk, onze kleine spring in het veld, heeft de diagnose ALL gekregen. De afkorting voor Acute Lymfatische Leukemie. Sinds eind april 2017 weten we dat hij in de 3 jarige Medium Risk-groep valt.

Om het voor ons zelf simpel te houden, schrijven we op deze blog zo nu en dan (misschien wel elke dag, misschien wel eens per week....of misschien nog wel minder) over het behandeltraject van Duuk. Ook is het gewoon lekker om even je hoofd leeg te kunnen schrijven.

Nieuwe ronde - snelle update.

UpdatesPosted by Debby 01 Dec, 2017 16:21:45
Gister weer afgereisd naar Groningen. Toch een beetje gespannen. Vorige week 1 chemo en dus afwachten wat zijn lever daarmee heeft gedaan.

Zijn leverwaarden waren keurig en ook zijn bloedbeeld zag er goed uit. Dat betekent: door! Alle chemo's gekregen, MTX en 6MP 50% van de doses.

Verder heeft Duuk pentamidine via het infuus gekregen. Dit is een vervanging voor de bactrimel (onderhoudsantibiotica) die hij normaal elke week krijgt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.