Duuk

Duuk

Waarom deze blog...

Sinds 5 december 2016 staat onze wereld op zijn kop. Duuk, onze kleine spring in het veld, heeft de diagnose ALL gekregen. De afkorting voor Acute Lymfatische Leukemie. Sinds eind april 2017 weten we dat hij in de 3 jarige Medium Risk-groep valt.

Om het voor ons zelf simpel te houden, schrijven we op deze blog zo nu en dan (misschien wel elke dag, misschien wel eens per week....of misschien nog wel minder) over het behandeltraject van Duuk. Ook is het gewoon lekker om even je hoofd leeg te kunnen schrijven.

Weer thuis...

UpdatesPosted by Debby 24 Oct, 2017 11:14:35
En toen mochten we op eens naar huis! Eerst wilden ze nog in de gaten houden wat Duuk zijn bloeddruk deed met de nieuwe medicatie en in combinatie met de dexa waar hij donderdag mee gestart is. Maar ze bedachten dat dit ook wel poliklinisch kon. En dus! Koffers pakken en naar huis!

Best spannend, want wat zullen zijn suikers gaan doen en wat doet zijn bloeddruk???
Vrijdag aan het eind van de dag konden we naar huis, maar omdat we nog medicatie op moesten halen en dit pas na 19 uur klaar lag bij de apotheek in het ziekenhuis, besloot ik met Duuk samen naar het Ronald McDonald huis te gaan. We hadden immers ook geen auto omdat we met de ambulance kwamen. Duuk vond het geweldig. We hebben samen koekjes gebakken en 's avonds kwamen Gera en Sam nog op visite. Na een tijdje spelen was de koek toch echt op (letterlijk en figuurlijk) en dus bedtijd.

  • Comments(0)//duuk.yourshot.nl/#post58