Duuk

Duuk

Waarom deze blog...

Sinds 5 december 2016 staat onze wereld op zijn kop. Duuk, onze kleine spring in het veld, heeft de diagnose ALL gekregen. De afkorting voor Acute Lymfatische Leukemie. Sinds eind april 2017 weten we dat hij in de 3 jarige Medium Risk-groep valt.

Om het voor ons zelf simpel te houden, schrijven we op deze blog zo nu en dan (misschien wel elke dag, misschien wel eens per week....of misschien nog wel minder) over het behandeltraject van Duuk. Ook is het gewoon lekker om even je hoofd leeg te kunnen schrijven.

Vakantie... ook op de blog

UpdatesPosted by Debby 12 Aug, 2017 23:19:51
Het is vakantie, zo ook op de blog. Een maand niks geschreven.
Duuk heeft er weer wat chemo's op zitten en is nu klaar met zijn 4 doxorubicine-kuren. Als we het behandelplan zouden volgen, zou hij ook al een tijdje asparaginase krijgen maar door de klap in mei hebben ze dat uit elkaar gehaald. Hier beginnen we komende donderdag mee. Deze krijgt hij dan 14x, om de week. Dus dan zijn we 28 weken verder. Daarnaast krijgt hij vanaf nu elke week MTX. Dat betekent dus elke week naar het ziekenhuis, elke week de VAP aanprikken en elke week chemo. En dat tot aan december 2018.... oh joy!Gelukkig bestaan er ook nog leuke dingen! Zo als onze 2 vakanties. We zouden helemaal niet gaan, maar uiteindelijk belandden we in Luxemburg met vrienden en hebben we daarna de vakantie voort gezet in Nijverdal. Genieten, dat was het. Wat heerlijk om Duuk, maar ook de andere kids te zien genieten. Daar doe je het allemaal voor. Inmiddels weer thuis en alles weer aan kant. Nog 1 week vakantie en dan begint school alweer. Zijn de 6 weken dan écht alweer voorbij????
Ondertussen hebben we een mooie website voor TeamDuuk en wordt er nog met regelmaat gedoneerd, waaronder onlangs een prachtig bedrag van €500,-! Allemaal onwijs bedankt! Verder willen we iedereen uitnodigen om naar de kofferbakverkoop in Wierden te komen. Hier staan wij ook met 2 auto's en aanhanger. De volledige opbrengst van die dag gaat ook naar TeamDuuk!  • Comments(0)//duuk.yourshot.nl/#post49